Administratiekantoor Leiden

Administratiekantoor nabij Leiden

Zoekt u een administratiekantoor Leiden? Op 20 minuutjes rijden vanaf Leiden, in Voorhout is Teylingen Administraties gevestigd. Betrokkenheid, transparantie en kwaliteit staan centraal bij dit administratiebureau, dat gerund wordt door Bianca van Dam.

Teylingen Administraties staat voor u klaar!

In 2012 richtte Bianca Teylingen Administraties op. Zij deed gedurende haar werk bij grote accountantskantoren veel ervaring op en besloot daarna voor haar zelf te beginnen. Op die manier kan zij haar klanten van dienst zijn voor een klantvriendelijker tarief.

Bij het opzetten en het onderhouden van een goede administratie komt veel kijken. Zelfs als u zelf een boekhouder in dienst heeft, kunnen er dingen gebeuren. Uw boekhouder kan ziek worden of het is zo druk, dat er achterstanden voordoen. Dit zijn zaken waarmee Teylingen Administraties u kan helpen! Ik sta klaar voor u als het gaat om:

  • Het opstellen, beoordelen en/of controleren van jaarrekeningen
  • Advies en begeleiding op administratief en bedrijfseconomisch gebied
  • Opstellen en bijhouden financiële planning
  • Verzorgen van loonbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en nog veel meer
  • Verzorgen van uw complete personeelsadministratie, inclusief de loonadministratie
  • Het uitvoeren van bijzondere opdrachten waar u hulp bij nodig heeft

Ik heb tijd voor u!

Een administratie bijhouden kost veel tijd. Het is begrijpelijk dat u als ondernemer deze tijd vaak niet heeft. Ik heb deze tijd wel en sta graag voor u klaar. Wilt u meer informatie over mijn diensten? Neem dan contact met mij op. Ik vertel u graag wat ik voor u kan betekenen. Mijn contactgegevens vindt u op mijn website.

boekhouder noordwijk