Administratiekantoor Sassenheim

Administratiekantoor nabij Sassenheim

Uw administratie is een bijkomende klus die u zeker niet moet afraffelen. Als ondernemer van uw eigen bedrijf heeft u het vaak druk en daardoor kan de administratie op een lager pitje komen te staan. Door een administratiekantoor nabij Sassenheim in te schakelen, zorgt u ervoor dat alles op rolletjes loopt! Welkom bij Teylingen Administraties. Ik stel mij graag aan u voor!

Over Teylingen Administraties

Teylingen administraties is in 2012  opgericht voor Bianca van Dam. Zij deed werkervaring op bij grote accountantskantoren. Na een tijdje merkte zij dat ze haar passie graag zelfstandig wilde voortzetten tegen een klantvriendelijker tarief. Daar ontstond het idee voor Teylingen Administraties! Een eigentijds administratiekantoor, gerund door een enthousiaste boekhoudster.

Bianca haar werkwijze is te omschrijven als: betrokken, transparant en persoonlijk. Bij haar staat een persoonlijke benadering centraal. Zij luistert naar uw wensen en handelt daarnaar. Zij stelt u regelmatig op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en geeft u advies. U kunt haar inschakelen voor diverse administratieve werkzaamheden. Zo is zij u graag van dienst op het gebied van:

  • Het opstellen, beoordelen en/of controleren van jaarrekeningen
  • Advies en begeleiding op administratief en bedrijfseconomisch gebied
  • Opstellen en bijhouden financiële planning
  • Verzorgen van loonbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en nog veel meer
  • Verzorgen van uw complete personeelsadministratie, inclusief de loonadministratie
  • Het uitvoeren van bijzondere opdrachten waar u hulp bij nodig heeft

Is de boekhouder in uw bedrijf ziek of zijn er achterstanden ontstaan in uw administratie? Ook daarvoor kunt u Teylingen administraties inschakelen!

Teylingen Administraties staat graag voor u klaar!

U zoekt een Administratiekantoor nabij Sassenheim? Teylingen administraties staat graag voor u klaar! U kunt mij bereiken per telefoon of per mail. Zie mijn website voor mijn contactgegevens!