Boekhouder Noordwijk

Boekhouder in Noordwijk

Hoe zit het met uw administratie? Heeft u alles op orde? Het bijhouden van uw administratie is iets wat van groot belang is, maar tegelijkertijd veel tijd kost. Het inschakelen van een boekhouder Noordwijk kan dan erg handig zijn. Maak kennis met Teylingen Administraties!

boekhouder noordwijk

Persoonlijke benadering staat centraal

Teylingen Administraties wordt gerund door Bianca van Dam, een boekhoudster in hart en nieren. Vol enthousiasme zet zich in voor de administratie van bedrijven. Nadat zij werkervaring op deed bij accountantskantoren besloot zij voor zichzelf te beginnen. Op die manier kan zij klanten net zo goed helpen, maar tegen een gunstiger tarief. Het aanbod van diensten is groot, zo kunt u bij Teylinger Administraties terecht voor:

  • Het opstellen, beoordelen en/of controleren van jaarrekeningen
  • Advies en begeleiding op administratief en bedrijfseconomisch gebied
  • Opstellen en bijhouden financiële planning
  • Verzorgen van loonbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en nog veel meer
  • Verzorgen van uw complete personeelsadministratie, inclusief de loonadministratie
  • Het uitvoeren van bijzondere opdrachten waar u hulp bij nodig heeft

Heeft u zelf een boekhouder in dienst, maar is deze ziek? Ook dan Teylingen Administraties inspringen! Bianca haar werkwijze is te omschrijven als: betrokken, transparant en persoonlijk. Bij haar staat een persoonlijke benadering centraal. Zij luistert naar uw wensen en handelt daarnaar. Zij stelt u regelmatig op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en geeft u advies.

Neem contact met mij op!

Ik help u graag om uw administratie op orde te brengen en vertel u graag over mijn diensten. U kunt mij bellen of mailen. Bekijk mijn website voor mijn contactgegevens.