Boekhouder Sassenheim

Boekhouder nabij Sassenheim

U houdt u als ondernemer natuurlijk het liefste bezig met de kernactiviteiten van uw bedrijf. De administratie is iets wat later wel komt. Houdt u er rekening mee dat een goede administratie van belang is voor een goed bedrijfsvoering? Het geeft het resultaat van uw huidige inspanningen weer en vormt een leidraad voor de toekomst. Bent u op zoek naar een boekhouder nabij Sassenheim? Maak kennis met Teylingen administraties!

Optimaal inzicht in uw financiële situatie

Teylingen administraties is in 2012 opgericht door Bianca van Dam. Nadat zij jarenlange ervaring op deed bij grote accountantskantoren, besloot zij voor zichzelf te beginnen. Op die manier kan zij haar klanten van dienst zijn voor een klantvriendelijker tarief. Met veel enthousiasme en passie runt zij nu haar eigen administratiekantoor. U kunt bij haar terecht voor:

  • Het opstellen, beoordelen en/of controleren van jaarrekeningen
  • Advies en begeleiding op administratief en bedrijfseconomisch gebied
  • Opstellen en bijhouden financiële planning
  • Verzorgen van loonbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en nog veel meer
  • Verzorgen van uw complete personeelsadministratie, inclusief de loonadministratie
  • Het uitvoeren van bijzondere opdrachten waar u hulp bij nodig heeft

Bianca is een boekhouder nabij Sassenheim met een hart voor haar vak. Ze zorgt er graag voor dat uw administratie en belastingen up-to-date zijn, zodat u optimaal inzicht heeft in de financiële situatie van uw onderneming. Heeft u zelf een boekhouder in dienst, maar is deze ziek? Ook dan Teylingen Administraties inspringen!

Contact

Wat kan Teylinger Administraties voor u betekenen? Ik bespreek graag met u waar u hulp bij nodig heeft. U kunt mij bereiken per telefoon of per mail. Zie mijn website voor mijn contactgegevens!